Trampolinefeestjes

Informatie over trampolinefeestjes 

Je kunt bij ons sportieve (kinder)feestjes reserveren. In onze trampolinezaal wordt door een trampolinetrainer 2 uur les gegeven aan maximaal 15 deelnemers. Geleerd wordt om de vering van de grote wedstrijd-trampolines te beheersen, en daarna is er voldoende mogelijkheid om iedere springer op zijn/haar niveau nieuwe sprongen aan te leren.

Wanneer kun je je feestje houden? 
De feestjes worden gegeven op zaterdagmiddag van 14:00-16:00 uur of van 16:00-18:00 uur.
Een feestje kan worden aangevraagd met het contactformulier. Geef de datum(s) op waarop je het feestje wilt geven (als je meer dan één datum aangeeft, is de kans dat er beschikbaarheid is groter). Aan de hand van je aanvraag krijg je binnen enkele dagen bericht of op de aangevraagde datum(s) kan worden gereserveerd. Het is verstandig om ruim vantevoren te reserveren.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het feestje (inclusief trainer) bedragen € 85,--.
De betaling dient uiterlijk 2 weken voor de gereserveerde datum binnen te zijn op IBAN nr. NL23 RABO 0107 9289 22 onv Triffis, onder vermelding van datum en begintijd van het gereserveerde feestje en de naam van de jarige.
Leden krijgen korting op de de feestjes; zij betalen € 65,--. 

Bij annulering van het feestje binnen 14 dagen voor de datum blijft de betaling verschuldigd.

Wie mogen er meedoen?
Het aantal kinderen dat kan deelnemen is maximaal 15; de minimum leeftijd is 6 jaar (op verzoek kan voor een iets jonger broertje of zusje die graag mee wil doen een uitzondering worden gemaakt).

Informatie over het springen
Je kunt parkeren achter de ijsbaan. Je hoeft je niet te melden bij de receptie van de Meent; In de entreehal van De Meent ga je bij de balie linksaf de gang in naar de trampolinezaal. Je komt langs kleedkamers 8/9 (meisjes) en 10 (jongens), en als je klaar bent om te springen loop je de gang verder door tot de trampolinezaal; vanaf 5 minuten voor aanvang kun je naar binnen gaan en even op de bankjes plaatsnemen (je kunt je jassen etc. meenemen naar de zaal)

Er wordt gesprongen op sokken (ook ’s zomers), en in gemakkelijk zittende (sport)kleding zonder knopen of ritsen. Tijdens het springen worden geen sieraden gedragen. Lang haar kan t best worden samengebonden.

Halverwege wordt 5-10 minuten gepauzeerd, zodat de jarige een kleine traktatie kan uitdelen (zelf meenemen). Wij raden jullie aan om voor elke deelnemer een flesje water mee te nemen voor onder het springen.

Het deelnemen aan de feestjes gebeurt op eigen risico, wij gaan ervan uit dat de ouders van de deelnemende kinderen ervan op de hoogte zijn dat de kinderen bij ons komen springen.

 

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven