Trampolinefeestjes

Informatie over trampolinefeestjes 

Je kunt bij ons sportieve (kinder)feestjes reserveren. In onze trampolinezaal wordt door een trampolinetrainer 2 uur les gegeven aan maximaal 15 deelnemers. Geleerd wordt om de vering van de grote wedstrijd-trampolines te beheersen, en daarna is er voldoende mogelijkheid om iedere springer op zijn/haar niveau nieuwe sprongen aan te leren.

Wanneer kun je je feestje houden? 
De feestjes worden gegeven op zaterdagmiddag, per datum op 1 of meer van de volgende tijden:
van 12:00-14:00 uur (BLOK 1)
van 14:00-16:00 uur (BLOK 2)
van 16:00-18:00 uur (BLOK 3) 
Je ziet in het reserveringsformulier in welk blok(ken) er kan worden gereserveerd; grijze blokken zijn niet (meer) beschikbaar.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het feestje (inclusief trainer) bedragen € 85,--.
Ben je lid van Triffis? Log in en reserveer daarna je feestje; je krijgt € 20,-- ledenkorting. 

Bij annulering van het feestje binnen 14 dagen voor de datum blijft de betaling verschuldigd.

Wie mogen er meedoen?
Het aantal kinderen dat kan deelnemen is maximaal 15; de minimum leeftijd is 6 jaar (voor een iets jonger broertje of zusje kan een uitzondering worden gemaakt).

Informatie over het springen
Je kunt parkeren achter de ijsbaan. Je hoeft je niet te melden bij de receptie van de Meent; In de entreehal van De Meent ga je bij de balie linksaf de gang in naar de trampolinezaal. Je komt langs kleedkamers 8/9 (meisjes) en 10 (jongens), en als je klaar bent om te springen loop je de gang verder door tot de trampolinezaal; vanaf 5 minuten voor aanvang kun je naar binnen gaan en even op de bankjes plaatsnemen (je kunt je jassen etc. meenemen naar de zaal)

Er wordt gesprongen op sokken (ook ’s zomers), en in gemakkelijk zittende (sport)kleding zonder knopen of ritsen. Tijdens het springen worden geen sieraden gedragen. Lang haar kan t best worden samengebonden.

Halverwege wordt 5-10 minuten gepauzeerd, zodat de jarige een kleine traktatie kan uitdelen (zelf meenemen). Wij raden jullie aan om voor elke deelnemer een flesje water mee te nemen voor onder het springen.

Het deelnemen aan de feestjes gebeurt op eigen risico, wij gaan ervan uit dat de ouders van de deelnemende kinderen ervan op de hoogte zijn dat de kinderen bij ons komen springen.


 

Kies hieronder uit de beschikbare datums en reserveer zo je feestje!

Ben je lid van Triffis? Log dan eerst in en reserveer daarna je feestje; je krijgt € 20,-- ledenkorting. 


 

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven