Informatie eenmalige activiteiten

Je kunt bij Triffis niet alleen terecht voor een lidmaatschap. Je kunt bij ons je verjaardag vieren of meedoen aan één van de clinics die regelmatig worden georganiseerd en waar iedereen kennis kan komen maken met trampolinespringen. Ook schoolklassen kunnen bij Triffis een leuke sportactiviteit beleven. 
De activiteit vindt plaats in de trampolinezaal van Sportcomplex De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, Alkmaar

In de trampolinezaal wordt door een gediplomeerde trampolinetrainer les gegeven. Geleerd wordt om de vering van de grote wedstrijd-trampolines te beheersen, en daarna is er voldoende mogelijkheid voor de deelnemers om (nieuwe) sprongen aan te leren.
 

Kosten

De kosten van de clinic (inclusief gediplomeerde trainer) bedragen € 85,-- per uur. 
Bij annulering van de clinic binnen 14 dagen voor de besproken datum, blijft de betaling verschuldigd.

 

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers aan de clinic is maximaal 25 (grotere groepen in overleg); de minimum leeftijd is 6 jaar. 

Informatie over het springen
De parkeerplaats bevindt zich achter de ijsbaan. Je hoeft je niet te melden bij de receptie van de Meent; In de entreehal van De Meent ga je bij de balie linksaf de gang in naar de trampolinezaal. Je komt langs kleedkamers 8/9 (dames) en 10 (heren), en als je klaar bent om te springen loop je de gang verder door tot de trampolinezaal; vanaf 5 minuten voor aanvang kun je naar binnen gaan en even op de bankjes plaatsnemen (je kunt je spullen evt. meenemen naar de zaal)

Er wordt gesprongen op sokken (ook ’s zomers), en in gemakkelijk zittende (sport)kleding zonder knopen of ritsen. Tijdens het springen worden geen sieraden gedragen. Telefoon, sleutels etc. kunnen in de zaal op een daarvoor bestemde plek worden neergelegd.

Het is voor de deelnemers fijn een flesje water mee te nemen; ander drinken en eten is niet toegestaan in de zaal.

Het deelnemen aan de clinics gebeurt op eigen risico. Wij gaan ervan uit dat de ouders van deelnemende kinderen ervan op de hoogte zijn dat de kinderen bij ons komen springen.

 

Het gebruikte materiaal en de inrichting van onze hal, en het feit dat de les onder leiding staat van een daartoe bevoegde trainer, voldoen aan de vereisten van de KNGU, en komen overeen met de omstandigheden waaronder onze eigen (top)sporters bij ons springen. 
Trampolinevereniging Triffis Alkmaar noch de door haar aangewezen trainer(s) aanvaarden aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van letsel, ongevallen, kwetsing, verlies of diefstal veroorzaakt aan de deelnemer(s) tijdens of ten gevolge van sportbeoefening in haar trampolinehal. Wij vragen daarom van jou je toestemming voor deelname aan de sportactiviteit, en daarmee aanvaarding van niet-aansprakelijkheidstelling van onze vereniging of de betreffende trainer. Zonder je toestemming kan je kind / kunnen jullie kinderen niet aan de activiteit deelnemen. 
Wij vertrouwen erop je kind(eren) een plezierige sportbeoefening te kunnen bieden.

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven