Recreatief

Recreatief trampolinespringen

Bij Trampolinevereniging Triffis Alkmaar staan dagelijks recreatieve lessen op het programma. Voor iedereen in de leeftijd vanaf 6 jaar is dit dé mogelijkheid om onder deskundige leiding, en op echte wedstrijd-trampolines te springen. 

Je leert de verschillende basissprongen, in jouw eigen tempo. Het aanleren van de sprongen kan vrij snel gaan, maar belangrijk is natuurlijk ook om de sprongen goed aan te leren, zodat je ze technisch goed en dus veilig kunt uitvoeren.

De meeste van onze recreatieve springers schrijven zich in voor 1 uur in de week. Maar het is ook mogelijk om dat te doen voor 2 of 3 uren per week.

Proefles

Als het je leuk lijkt om ook te komen springen kun je zonder verplichtingen een gratis proefles komen volgen. Op deze manier maak je kennis met de trampolinesport en kun je beslissen of het iets is voor jou!

Je kunt kiezen uit de recreatielessen in het trainingsrooster. 

Je moet je wel even aanmelden, en je ouders moeten toestemming geven voor je proefles. Als je het aanvraagformulier instuurt laten wij je weten of op de dag van jou keuze plaats is in de les, of anders welke andere lessen wel beschikbaar zijn.

Als je tien minuten voor aanvang aanwezig bent, ben je goed op tijd.

Het adres van de sporthal is:
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
(Sportcomplex de Meent)
Kalender
zaterdag 28 september 2019
Activiteit Trampolinefeestjes 28 september 12:00 - 16:00 Trampolinezaal De Meent Bauerfeind
zaterdag 19 oktober 2019
Activiteit Trampolinefeestjes 19 oktober 12:00 - 16:00 Trampolinezaal De Meent Bauerfeind
donderdag 24 oktober 2019
zaterdag 26 oktober 2019

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven