Lidmaatschap

Door het invullen van het onderstaande formulier geef je je tot wederopzegging op als lid van Trampolinevereniging Triffis Alkmaar en verklaar je accoord te zijn met de algemene voorwaarden, de privacy policy en het huishoudelijk reglement.

Dit was stap 1.
LET OP: je bent pas lid nadat ook de stappen 2 en 3, die zijn beschreven in de bevestiging die je zometeen krijgt, zijn doorlopen.
Pas nadat je je startdatum hebt doorgekregen sta je op de presentielijst en ben je welkom in de les. Het lidmaatschap kan uitsluitend in je persoonlijke account (app of MyClub) worden opgezegd, waarbij de opzegtermijn zoals in de statuten staat vermeld van toepassing is (het lidmaatschap blijft bestaan tot 1 juli van het volgende jaar tenzij vòòr 1 juni een opzegging is ontvangen, deze door Triffis is bevestigd, en aan alle verplichtingen is voldaan).
Lid worden
*
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*
*
*
*

Trainen

*

Wij vragen jou, of je ouder(s), om op twee momenten per jaar een bijdrage te willen leveren aan de verenigingsorganisatie. Hieronder kun je kiezen voor welke taak we jou mogen benaderen.

*

Indien minderjarig:
Vul de naam & e-mailadres in van een ouder/voogd die accoord gaat met de voorwaarden en die toestemming geeft voor het lidmaatschap
(je kunt met dit emailadres voortaan inloggen op het account van je kind)

Bijzonderheden (voor de trainer) mbt het nieuwe lid:

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven