Lesaanbod

Trampolinevereniging Triffis Alkmaar combineert een aanbod van recreatief trampolinespringen met een compleet wedstrijd- en topsportprogramma.

Trainingen

Dagelijks worden in onze trampolinehal in Alkmaar lessen op elk niveau aangeboden aan onze leden; 7 dagen per week is er aanbod van recreatieve, wedstrijd- en topsporttrainingen. Er worden lessen gegeven aan talentgroepen, aan een gezellige groep van 18+-ers en aan de aller jongste leden.

Onze topsport-afdeling bestaat uit springers die nationaal maar ook internationaal tot de besten behoren. Andrea Lenders nam in 2004 deel aan de Olympische Spelen in Athene en werd in 2005 4e op het WK in Eindhoven. Sven Mooij veroverde meerdere Worldcup-medailles, waaronder goud in Savognin in augustus 2006 en was tijdens het WK 2005 finalist bij het synchroonspringen; In 2015 werd Bo Bet tijdens de Flower Cup in Aalsmeer tweede en in 2017 wist Pascal Wiebering een derde plaats te behalen. Tijdens de wereldkampioenschappen in Odense (november 2015) werden Bo Bet en Pascal Wiebering als synchroonduo 6de! Onze topsporters kwamen in actie op de Jeugd Olympische Spelen, het testevent voor de Olympische Spelen in Rio, en op de European Games in 2019; Niamh Slattery werd daar 5e in de synchroonfinale. Triffis heeft meerdere regerend Nederlands kampioenen in de Eredivisie, en kampioenen in de 1e, 2e en 3e divisie.

Sportklassen, clinics en projecten

Daarnaast is er een wisselende invulling van lessen aan sportklassen van scholen en aan (verenigings)groepen.
Triffis neemt deel aan projecten en werkt samen met Alkmaar Sport en met scholen. Regelmatig worden in de trampolinehal clinics georganiseerd en er is mogelijkheid tot het geven van verjaardagsfeestjes.
Alle lessen bij Triffis worden gegeven door KNGU-gediplomeerde trampoline-trainers, veelal zelf actief binnen de wedstrijd- en topsportgroep van de vereniging.
De recreatiegroepen krijgen per jaar gedurende tenminste 44 weken les; de wedstrijdgroepen gedurende 47 weken. 

Demo's

Onze vereniging verzorgt spectaculaire Demo's. Onze top-springers waren te bewonderen bij DJ Tiesto in het Gelredome, bij René Froger in Ahoy, tijdens de presentatie van Philip Cocu bij PSV (seizoens-opening) in het Philips-stadion, op verschillende koninginne- en koningsdag-manifestaties, tijdens het NOS sportgala en op het Unive Gymgala (2015).

Zelf proberen? Meld je aan voor een proefles!

Wil je zelf eens komen springen? Je bent van harte welkom! De eerste proefles is altijd gratis. Meld je aan met het informatie-/aanvraagformulier hieronder. Wij laten je dan weten wanneer er ruimte is voor je proefles. 

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven