Proefles

Informatie Proeflessen Trampolinevereniging Triffis Alkmaar

Alleen met toestemming* van ouder(s) kan een proefles worden aangevraagd.
Proeflessen kunnen worden gesprongen nadat de leiding daarvan op de hoogte is (dat is als je ook zelf bevestiging hebt ontvangen). Wij gaan ervan uit dat je zelf, op de tribune, aanwezig bent bij de proefles van je kind; als dat niet het geval is, laat je dan svp een telefoonnummer achter bij de trainer.
 

Waar:

Lessen en clinics worden gesprongen in de trampolinezaal van sportcomplex De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, Alkmaar (parkeren kan achter de ijsbaan of aan de overzijde van een (drukke) weg (bij de MacD). In de centrale hal van De Meent ga je bij de balie linksaf de gang in, je komt dan eerst langs de kleedkamer (nummer 10 voor jongens en nummers 8/9 voor meisjes) Verderop in deze gang vind je de trampolinezaal.
 

Kleding:

Er wordt gesprongen op (badstof) sokken in gemakkelijk zittende sportkleding, zonder knopen of ritsen; tijdens het springen mogen geensieraden of horloges worden gedragen, die kun je dus het best thuis laten.

Het is fijn om onder het springen af en toe wat water te kunnen drinken, neem daarvoor een flesje of bidon met water mee (andere drankjes mogen niet op de “sportvloer” worden meegenomen)


Lid worden:

Na het springen van de proefles wordt de beschikbare plek in de betreffende groep maximaal 1 week vrijgehouden. Per lesuur is er plaats voor een maximum aantal springers, daarom kan na een week de plek niet meer worden vrijgehouden.

Als je besluit om lid te worden kan je het formulier Lid Worden invullen en versturen. Het lidmaatschap staat in de "wacht" totdat je een bevestiging hebt ontvangen dat het lidmaatschap is begonnen (vanaf dat moment is de trainer op de hoogte, en kun je aan de training deelnemen).

Onder "lid worden" vind je alle informatie over het lidmaatschap, zoals de contributietabel, wanneer er geen les is (feestdagen) en het inschrijfformulier.* Toestemming:

 
De ouder(s) geeft (geven) toestemming voor deelname onder de voorwaarden zoals op deze pagina genoemd. 

Materiaal, inrichting en leiding voldoen aan de vereisten van de KNGU. 

Trampolinevereniging Triffis Alkmaar noch de door haar aangewezen trainer(s) aanvaarden aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van letsel, ongevallen, kwetsing, verlies of diefstal veroorzaakt aan de deelnemer(s) tijdens of ten gevolge van sportbeoefening in haar trampolinehal. Wij vragen daarom van je jouw toestemming voor deelname aan de sportactiviteit, en daarmee aanvaarding van niet-aansprakelijkheidstelling van onze vereniging of de betreffende trainer. Zonder je toestemming kan je kind / kunnen je kinderen niet aan de activiteit deelnemen.

Vraag een proefles aan

Proefles aanvraag
*
*
*
*
*
*
*
*

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven