Activiteiten

Trampolinefeestjes 25 januari

Datum 25 jan 2020
Tijdstip 14:00 - 18:00 uur
Locatie Trampolinezaal De Meent Bauerfeind
Adres Terborchlaan 301, Alkmaar
Maximaal aantal deelnemers 2
Kom bij ons je sportieve kinderpartijtje vieren!

In de trampolinezaal wordt door een gediplomeerde trampolinetrainer 2 uur les gegeven aan jou en je vrienden/vriendinnen. 
Geleerd wordt om de vering van de grote wedstrijd-trampolines te beheersen, en daarna worden nieuwe sprongen aangeleerd.
Je springt op de verende airtrack, op de grote wedstrijdtrampolines en in de blokkenkuil.

 
De feestjes worden gegeven op deze zaterdagmiddag voor verschillende tijdsblokken; je kunt een tijdsblok uitkiezen (tijden in grijs zijn niet meer beschikbaar)
De kosten van het feestje (inclusief trainer) bedragen € 85,--.

Voor leden geldt een gereduceerd tarief van € 65,--. Als 1 of meer kinderen die aan het partijtje meedoen zich na afloop (of binnen een maand na het feestje) aanmelden voor een proefles en lid worden van de vereniging, dan wordt de “ledenkorting” alsnog aan je terugbetaald. (informatie over het lidmaatschap kan worden gevonden op www.triffis.nl)

Bij annulering van het feestje binnen 14 dagen voor de datum, blijft de betaling verschuldigd.

Het aantal kinderen dat kan deelnemen is maximaal 15; de minimum leeftijd is 6 jaar. (voor een iets jonger broertje of zusje die graag mee wil doen wordt een uitzondering worden gemaakt).

 

Informatie over het springen:

Je kunt parkeren achter de ijsbaan. Je hoeft je niet te melden bij de receptie van de Meent; In de entreehal van De Meent ga je bij de balie linksaf de gang in naar de trampolinezaal. Je komt langs kleedkamers 8/9 (meisjes) en 10 (jongens), en als je klaar bent om te springen loop je de gang verder door tot de trampolinezaal; vanaf 5 minuten voor aanvang kun je naar binnen gaan en even op de bankjes plaatsnemen (je kunt je jassen etc. meenemen naar de zaal)

Er wordt gesprongen op sokken (ook ’s zomers), en in gemakkelijk zittende (sport)kleding zonder knopen of ritsen. Tijdens het springen worden geen sieraden gedragen.

Halverwege wordt 5-10 minuten gepauzeerd, zodat de jarige een kleine traktatie kan uitdelen (zelf meenemen). Wij raden jullie aan om, voor onder het springen,  voor elke deelnemer een flesje water mee te nemen.

Het deelnemen aan de feestjes gebeurt op eigen risico, wij gaan ervan uit dat de ouders van de deelnemende kinderen ervan op de hoogte zijn dat de kinderen bij ons komen springen.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 85,-

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven