Nieuws

Goede resultaten op Online Hessen Cup

Online Hessen Cup

In de eerste week van de meivakantie is door 31 sporters van Triffis, onder bijzondere omstandigheden meegedaan aan de online Hessen Cup.
Dit is een internationale online wedstrijd, met 223 deelnemers uit 7 verschillende landen.

De wedstrijdsporters trainen alweer een maand buiten op de trampolines.
De omstandigheden buiten zijn niet ideaal, maar dat hield de sporters niet tegen om hard te trainen voor deze online wedstrijd.
Ook de sporters van de talentgroep, die nog geen eerdere wedstrijden hebben gesprongen, konden deelnemen aan deze online wedstrijd, en dus hun "debuut" maken.
Onze wedstrijdsporters hebben bijna vier maanden niet gesprongen, enkel eindeloze online zoom trainingen en krachttrainingen buiten en nu na een maand aangepast trainen weer een wedstrijd springen in een turnpakje in 10 graden, dat is wel een applausje waard!

Bij deze online wedstrijd zijn er maar liefst 9 medailles behaald.
De debutante Mare Reitsma heeft de 3e plek behaald in de categorie 'meisjes, basic 5-10 jaar', debutante Lily Griffioen behaalde een mooie 9e plek.
In de categorie 'meisjes, basic 11-12 jaar' greep Gwenn Berger met haar 4e plek net naast een medaille.
In deze categorie behaalde de debutantes Vesper Bos de 8e plek, Noa de Ruiter een 10e plek en Oona Uljee een 17e plek. Goed gedaan!

In een groot deelnemersveld in de categorie 'meisjes, basic 13-14 jaar' behaalde Nina van der Kolk het brons, zij werd direct gevolgd door Yara Reitsma die de 4e plek behaalde.
In deze categorie behaalde Laura van Mullekom de 8e plek, Jente Weidenaar de 12e plek, Johanneke Werner de 13e plek, Lynn Renooij de 17e plek en Noa Zwirs een 22e plek.

In de categorie 'meisjes, basic 15-16 jaar' greep Daphne de Groot net naast de prijzen met een 4e plek.
Ondanks dikke pech tijdens de training (een val en wat schaafwonden rijker) heeft zij haar wedstrijd deze week af kunnen maken.
Alysha Bijl behaalde in deze categorie de 7e plaats.

In de categorie 'meisjes, basic 19+' behaalde Marlies Kok de 2e plaats en Danique Jansen een mooie 3e plaats.

In de categorie 'jongens, basic 5-10 jaar' behaalde de debutant Jip een mooie 6e plaats. De andere jongensdebutant Jordy behaalde in de categorie 'jongens, basic 11-12 jaar' een mooie 7e plek.
In de categorie 'jongens, basic 15-16 jaar' greep Wessel Brink net naast de medailles met een 4e plek.

In de categorie 'meisjes, elite 13-14 jaar' werd door Lina een mooie nieuwe keuze oefening gesprongen met een moeilijkheidsgraad van 9,8. Dit resulteerde in een mooie bronzen medaille.
In dezelfde categorie sprong Thalissa Wijkstra zichzelf naar het goud met twee mooie stabiele oefeningen.

In de categorie 'meisjes, elite 15-16 jaar' behaalde Jorja Visser een mooie 10e plaats. In de categorie 'meisjes, elite 17-18 jaar' behaalde Madelief Wijkstra een mooie 11e plaats.

In de categorie 'meisjes, elite 19+' was het zilver voor Niamh Slattery. In dezelfde categorie behaalde Bente Geleijn een 5e plaats, Sophie van Beek een 7e plaats en Maura de Vos een 8e plaats.

In de categorie 'jongens, elite 17-18 jaar' behaalde Julian Bakker het zilver.
In de laatste categorie 'jongens, elite 19+' behaalde Jordy Mol het brons en behaalde Mads Ottenbros de 10e plek.