Nieuws

Nederlands Teamkampioenschap terug in Alkmaar!

20 januari 2020
www.triffis.nl
Op zaterdag 18 januari is in Oss het Nederlands Kampioenschap voor Clubteams gesprongen. Triffs E-1 (Lara, Bo, Niamh en Jordy) nam de kampioensbeker mee naar Alkmaar; Team E-2 (Thalissa, Bente, Martijn en Maura) werd 2e van de eredivisie.
Net als vorig jaar was ook het kampioenschap in de 1e divisie voor een team van Triffis; team Triffis 1-1 (Madelief, Jorja, Anne en Mads) wonnen deze klasse.

Ook de andere Triffis-teams die zich voor het NK hadden geplaatst zetten goede prestaties neer, met foutloze oefeningen.
In de klasse Eredvisie was het zilver voor team Triffis E-2 (Thalissa, Maura, Bente en Martijn); in de 1e divisie werd team Triffis 1-2 (Alieke, Daphne, Lina, Björn) 4e.  Ook team 2-1 van Gwenn, Nina en Yara sprong foutloos; zij werden 6e in de 2e divisie.

www.triffis.nl
www.triffis.nl
www.triffis.nl
www.triffis.nl
www.triffis.nl
www.triffis.nl
www.triffis.nl
www.triffis.nl
www.triffis.nl

 
Op 6 april vindt een Algemene Ledenvergadering plaats. De uitnodiging hiervoor zullen alle leden ontvangen via een nieuwsbrief.
 
Dit jaar gaan tijdens de schoolvakanties in het voorjaar al jullie lessen gewoon door (behalve op feestdagen; zie"wanneer geen… Meer >
 

Kom jij ons helpen?

12 februari 2020
  Wij zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen bij de voorbereidingen voor het Dutch Trampoline Open in maart. Heel veel… Meer >
 
www.triffis.nl
Op  26 januari werd de Triffisdag gesprongen.....Niamh en Thalissa werden de winnaressen van de Triffiscup en de Triffis… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Sportcentrum De Meent Bauerfeind
Trampolinehal
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
info@triffis.nl 
Terug naar boven